Stichting Tittoo.org is in de zomer van 2022 door mij, Myriam, opgericht. Nog steeds herstellende van mijn eigen ervaring met borstkanker en een dubbele amputatie begon ik mij een beetje nutteloos te voelen. Mijn lichaam heeft meer tijd nodig, maar mijn altijd drukke brein raakte verveeld.

Ik las over een stichting in Amerika die vrouwen helpt om een tattoo te krijgen na borstkanker en dacht -waarom bestaat dat niet in Europa?! – En BOOM, daar zijn we!

Ik ben gestart met een netwerk bouwen van Europese tattoo artiesten die ervaring hebben met borstamputatie tattoos of littekens. In oktober 2023 willen we in drie landen Tittoo-tattoo dagen organiseren en dit breiden we ieder jaar uit.

We, ja. Want in de tussentijd zijn we een enthousiast team en een officieel goed doel met een driekoppig bestuur. En samen gaan we het allemaal waar maken!

Hieronder kunt u ons beleidsplan voor 2022-2023 bekijken. Meer content komt spoedig op de site, beloofd kiss

Liefs,

Myriam

smile

Beleidsplan 2022-2023

In het beleidsplan kunt u lezen wat Stichting Tittoo.org van plan is en hoe we dat willen bereiken. We hebben een aanvraag ingediend voor de ANBI status, deze is toegekend en daarmee zijn we een officieel goed doel!

 

info@tittoo.org

KVK 86995847 

NL67 BUNQ 2076 4013 26

RSIN 864170774